Beste mensen,

Helaas moeten we u laten weten, dat het feest dd. 1 oktober 2017,  bij gelegenheid van het Gouden Jubileum van pastoor A.F.M. Goedhart, de voorzitter van het Ziekenapostolaat, moet worden uitgesteld.

Dit vanwege het feit, dat de pastoor op de laatste dag van zijn bedevaart naar Fatima een lelijke val heeft gemaakt waarbij hij een flinke spierkneuzing in zijn rug heeft opgelopen die hem het staan en lopen ernstig belemmert.

Als het aan hem en ons ligt is uitstel zeker geen afstel en zal zijn priesterfeest binnen afzienbare tijd gevierd gaan worden; een datum kunnen we nog niet noemen, u hoort daar tijdig over. In de tussentijd roepen wij allen die aangesloten zijn bij het Ziekenapostolaat, maar ook alle belangstellenden, op om te bidden voor de gezondheid van onze voorzitter.

Met hartelijke groeten,

Diaken John Versteeg, moderator.